17-07-06

Herentals wordt weer “Wereldtals”

Wereldtals II

We kunnen en willen het niet loslaten. De nood om te werken rond diversiteit, respect, verbondenheid is enorm. Vanuit deze basispijlers vragen we je initiatief te nemen. Misschien waren jullie er vorige keer ook bij. Het geheel is toen positief geëvalueerd. Herinner je nog de vele activiteiten : een quiz, een getuigenis, een kookavond, een tentoonstelling, een film, een free podium, een markt, een praatcafé, een vormingscursus,… We dromen van een “Wereldtalsbeweging” die nóg iets breder gaat : b.v een sportclub daagt een migrantenclub uit voor een vriendenmatch, of een jaarlijks ‘teerfeest’ wordt meer multicultureel, of… We nodigen in ieder geval alle Herentalse verenigingen opnieuw uit om een initiatief te nemen rond een Noord-Zuidthema ! Het geheel plaatsen we terug onder de noemer “Wereldtals” en willen we zo ook bekend maken.

Je bent dan onderdeel van een gemeenschappelijk initiatief met een gezamenlijke publiciteit, affiche, programmabrochure, logo,… De onkosten kunnen we terugbetalen via ons subsidiereglement met een max van 250 euro.

Als je meedoet, bezorg dan:
- de naam van je organisatie
- de contactpersoon
- een omschrijving van de geplande activiteiten
- de data waarop ze zullen plaatsvinden
aan de jeugddienst in het Stadspark of geef een seintje aan Ann Gebruers (tel. 014-21 21 86).Graag nodigen we je ook uit op de vergadering van woensdag 27 september, om 20 uur, in het bovenzaaltje van de jeugddienst (Stadspark).

Geef in ieder geval een seintje of jullie al dan niet willen meedoen met Wereldtals II.

15:33 Gepost door Wereldtals in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |