15-04-05

Druk weekend voor Wereldtals

Vrijdag 15 april: De Nacht van Amnesty

In samenwerking met Tabula Rasa pakt de Herentalse groep van Amnesty International nog eens uit met de vermaarde Nacht van Amnesty in het Cinécafé aan de Zandstraat. De Nacht begint om 20 uur met een vrij podium en twee films: Cidade de Deus en Depuis qu'Otar est parti. Het vrij podium met muziek, voordracht, zang, ... belooft ook de moeite te worden.
Wannes Van de Velde moet wegens ziekte helaas afhaken. Dj Ginger zet daarom om 22 uur de fuifnacht in met wereldmuziek.

Toegangsprijzen: film: 6 euro - zaal (vrij podium en fuif): 3 euro

Vrijdag 15 en zaterdag 16 april: Nepal/Tibet-actie van oud-scouts 8ste Kempen

Zaal 't Hof is tweemaal volledig uitverkocht voor de avonturen van acht oud-scouts vorig jaar in Nepal. De scouts serveren een grote Yak-schotel en tonen dia's van hun reis. De opbrengst is voor twee schooltjes in Nepal.

Zondag 17 april: vroegochtendtocht van Natuurpunt, stadswandeling van de Natuurgidsen en werkatelier van Tabula Rasa

Vroegochtendtocht Maasloop van Natuurpunt met Wereldwinkelontbijt om 8 uur en wandeling van 9 tot 12 uur of wandeling van 6 tot 9 uur en ontbijt om 9 uur. Afspraak aan voetbalkantine Diamantschijf aan de Langstraat in Herenthout. De wandeling is gratis. Voor het ontbijt betaal je 6 euro.

Stadswandeling: Water door de eeuwen heen met de Herentalse Natuurgidsen. De wandeling vertrekt om 10 uur op de Grote Markt en is gratis.

Werkatelier: assemblages van recyclagemateriaal Het kunstenaarscollectief Tabula Rasa pakt in haar lokalen aan de Schoolstraat 44/2 uit met een tentoonstelling van eigen werk, vervaardigd uit recyclagemateriaal. De tentoonstelling is gratis toegankelijk van 10 tot 17 uur.

09:13 Gepost door Wereldtals | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.